Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Miranda Woudstra
  Zeer tevreden over mij Spinalis Rodeo werkstoel. Zit veel comfortabeler dan mijn oude zadelzit en ook heel fijn dat de zitting meebeweegt. Zo train ik zonder moeite mijn rugspieren en zit ik comfortabel.
 • Geplaatst door Tjerk
  Graag gedaan Renate. Fijn dat je zo geniet van jouw SpinaliS Rodeo. We vinden het belangrijk dat ieder tevreden is .
 • Geplaatst door Renate
  Al 2 jaar zit ik op mijn Spinalis Rodeo tijdens het pedicuren. Niet alleen de kwaliteit van de stoel maar ook zeker de service is fantastisch.
  Laatst op de beurs hadden wij een vraag over de wielen: Tjerk, deze wielen zijn top en ik rol weer heerlijk van links naar rechts

  Hartelijk dank!
 • Geplaatst door Elisa van Dijk-Scheffer
  Beste Tjerk,

  Misschien onthoud je me nog. De Zuid-Afrikaanse mevrouw uit Oegstgeest. Tjerk, ik wil je nog zo lang mailen maar heb ik vandaag tijd om je deze mailtje te sturen. Mijn ervaring met de zadelkruk Spinalis Rodeo is geweldig!!!! Geen schouderklachten meer. Zo ontzettend blij dat ik deze kruk heb gekocht. Had ook geen probleem om te wennen, ook geen spierpijn. Was voor mij een heel impulsief koop zo op het eind van de beursdag, maar het voelde gelijk goed.

  Nog heel erg bedankt!!!!

  Nog een vraagje? Hoe maak ik deze stoel beste schoon?

  Met vriendelijke groet


  Elisa van Dijk-Scheffer
 • Geplaatst door M.v.Aalst
  Door rugproblemen en een operatie kon ik niet meer goed en langdurig op een gewone bureaustoel zitten.
  Via mijn werk ben ik terecht gekomen bij Tjerk.
  In hoogeveen heb ik de stoelentest gedaan, daaruit kwam het advies de spider.
  Inmiddels heb ik hem al 1 jaar, deze stoel is echt een grote verbetering voor mij.
  De stoel is echt zijn geld waard, en kan hem echt aanbevelen.
 • Geplaatst door Jennie Hartlief
  Twee jaar geleden kwam ik Tjerk tegen op de VTV beurs in Apeldoorn. Ik was in verband met mijn zittende werk en om gezondheidsredenen echt op zoek naar een stoel die goed zou zijn voor mijn houding en mijn rug. Ik wist niet van het bestaan van de Spinalis stoel af. Maar ik was helemaal overtuigd na het gesprek en het proberen van de stoel op die beurs. Dus ik heb de Spinalis Rodeo stoel aangeschaft.

  Het is misschien even een hele uitgave, maar ik kan echt oprecht zeggen dat ik nog nooit zo'n lekkere werkstoel heb gehad. In het begin is het gewiebel wat wennen, want je zit constant in een actieve houding. Maar juist die houding voorkomt lichamelijke klachten en dan met name rugklachten!

  Nu na 2 jaar ben ik nog steeds erg blij met mijn stoel. Bedankt Tjerk voor je goede advies en de goede service. Ik hoop dat je nog veel van deze fantastische stoelen mag verkopen. Het is de prijs echt waard! Ik weet in ieder geval dat ik niet anders meer wil :-)
 • Geplaatst door Anita de Boer
  Ik kwam Tjerk tegen op een beurs en had toen net bij de concurrent een duurdere stoel aangeschaft! Eigenlijk wist ik toen al dat ik een grote fout gemaakt had. En idd, een jaar later Tjerk gebeld, binnen no time welkom geheten in zijn vestiging en met 1 stoel naar de praktijk en voor thuis een 2e stoel besteld!
  Geweldig, wat een service en wat een stoel! Ben super enthousiast, geen rugklachten meer en fitter dan ooit na dag werken! En mooie is, moet is s avonds de administratie doen, dan wacht daar nog zo'n super stoel op me......en mag ik hopen dat hij niet bezet is dooreen van mijn familieleden!!!
© 2015 - 2021 SpinaliS-Ergonomie, onze passie voor een gezonde zit! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel