Spex R904

Artikel 3 van 3

SpinaliS Explorer

Artikelnummer: Spex R904
€ 890,00 (inclusief btw)

 

De SpinaliS-Explorer  is ideaal voor actief bewegend zitten en voor voorovergebogen werk.

De zitting van de Explorer  is comfortabeler voor ziitend werk t.o.v. de Rodeo omdat de zitting vlak is. De Explorer is daardoor ook geschikt voor thuiswerk en voor op kantoor.

De ergonomische werkstoel SpinaliS Explorer  is een verademing als je een gewone zadelkruk gewend bent. Op deze dynamische ergonomische zadelkruk kun je hele dagen moeiteloos zitten. De zitting is in hoogte verstelbaar. Dit is ideaal voor heel veel zittende beroepen. Denk aan pedicures, schoonheids-specialisten, nagel-stylisten.   Bij deze beroepsgroepen wordt de rug en nek  zwaar belast hetzij door het langdurig in dezelfde houding werken hetzij door het vele voorover buigen bij de behandeling van klanten of patiënten. Maar omdat de zitting vlakker gemaakt is, kun je deze stoel ook perfect gebruiken voor het werk aan je bureau. Het actieve zitten zorgt voor een aangename werkhouding zonder extra druk in de wervelkolom. De ergonomisch kruk SpinaliS Explorer heeft een zachte zitting en een zachte steun in de rug.

Een echte aanrader!

© 2015 - 2024 SpinaliS-Ergonomie, onze passie voor een gezonde zit! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel